Ik zie jou.

Jij bent bevlogen.
Iemand met een intrinsieke drive, een sterke visie. Waar je ook werkt of wat je ook doet, je doet dat bijna altijd vol overgave. Je hebt er niet voor niets ooit voor gekozen.  
Jij wilt iets betekenen.
Je bent op een punt gekomen waarop je merkt dat je die drive kwijt bent. De voldoening en het trotse gevoel dat er ooit was, is weg. Door een bepaalde gebeurtenis, opmerking of verwondering is het alsof je wakker bent geschud. Jij bent uit een hokje gegroeid waar je misschien wel nooit in hebt gepast. De realiteit is dat niet iedereen om je heen is meegegroeid.
Een nieuwe beweging. 
Een ding is duidelijk: er moet iets gebeuren. Je voelt van alles, maar ook weer niet. Het is alsof je in een dichte mist verkeert. Compleet met drempels en tegenwind. Toch is er ergens diep van binnen wel een
soort oergevoel.  
Ik zie jou.
Ook ik heb mijn verhaal. Ik weet wat een moed het vraagt om volledig te vertrouwen op je gevoel. Staan voor wie je werkelijk bent. Je uit te spreken. Zichtbaar te zijn. Daarom zie ik jou.
Ik help jou.
Uit eigen ervaring weet ik dat door dit - niet altijd het makkelijkste - pad te kiezen je juist weer lucht krijgt. Dat je je heel licht voelt. Ik geef je woorden. Want op het moment dat we de juiste woorden hebben, gaat de lading er af en ontstaat er ruimte en beweging. Ik boor letterlijk een kracht aan die jou als een schakelaar ‘aan’ zet, zodat jij jouw stem weer kan laten horen.
Een nieuwe verbinding.
Dit gaat verder dan bewustwording van jezelf; het verbindt je ook met anderen. Realiseer je dat je echt niet de enige bent. Er is een grote groeiende groep mensen die precies hetzelfde voelt. Door je uit te spreken, geef jij misschien net dat zetje dat ze nodig hebben om in actie te komen. Op die manier draag ook jij bij aan het grote geheel. 
Het is mijn missie om dit universele geluid te versterken. Ik voel aan alles dit urgenter is dan ooit. 

Ervaringen

"Met zachte vriendelijkheid start Anna ons gesprek. Contact met haar is er direct. Waardoor ik me ‘thuis’ voel en mijn vraag al snel duidelijk is. Bijna ongemerkt leidt Anna de sessie die ongeveer twee uur duurt. In die tijd wordt niet veel gesproken. Wel ervaar ik dat mijn vraag is begrepen en ik mijn antwoord heb gekregen. Anna, bedankt!"

Mobirise

Marco

"Ik heb het vooral als heel hoopgevend ervaren. Ik heb nooit geweten wat ik ‘wilde worden’ en word niet blij van mijn huidige werk, dus blij met de richting die jij voelde. Verder ook een bevestiging van dingen die ik half wist. Het heeft mijn vertrouwen in dat het goed komt dan ook zeker gesterkt!"

Mobirise

Edwin                         

© Copyright 2023 Anna Stienstra Media - All Rights Reserved

Easiest Website Builder